Tuesday, December 14, 2010

blender rosak...

Posted by rabiahroslan at 12:02 AM 2 comments


Alahai,blender ku rosak masa ngah gigih menyediakan bubur untuk Amirul Rauf...huhuhu..Blender PENSONIC ni dah berkhidmat lebih kurang setahun 6 bulan..dah sampai masa lah..sebab dah habis warranty nyer..Blender ni hadiah for our wedding dari kawan baikku sejak skolah rendah lagi, iaitu Nuriza Muhammad..



ni la blender yang dah rosak tu..motor dia yang rosak..so the rest pun takleh guna dah..patut ke dibuang???




so, Rabiah pun beli yang baru..jenama Cornell..RM69 kat jusco..ngan promotion..beli jelah..murah pun murah..brand nye tak kurang ok..harap sempat lagi guna lagi setahun setengah.Amin

Amirul Rauf sempat menempek masa Rabiah nk ambik gambo..alahai anak Ibu.......

Monday, December 13, 2010

bila Year End Sale bermula....

Posted by rabiahroslan at 11:41 PM 0 comments

ni yang susah bila Y.E.S bermula..gatal tangan nak Click "Buy" or "Add to cart"..jom cuci mata CD yang baru menjadi kepunyaan Rauf(dan adik2nya,insyaAllah)hehhehhee....

BaBY BEEHIND AI2 PETITE ALL L SIZE - LIMITED EDITION RETRO GALA ...walallaaa..tak sabar nk tgk cd ni dipakai kat mutot rauf yang gebu..hehehhehhe

barang2 yang daku beli...terbaru ni..panas lagi
dari kiri : 1/2 yard cotton fabric micheal miller-jingle dangle , wahmies wipe- baby animal, 2 wet bag from Elly mama, BBH Ai2,mini blankie- elephant, n moo moo kow diapers

yang ni designer fabric from micheal miller-jingle dangle--nak minta a SAHM, Lisa from mama sewbulous shoppe jahitkan AI2.,,she has her own pattern , Bling Bumz..

Bila Rauf start mengemas..

Posted by rabiahroslan at 11:36 PM 0 comments


Amirul Rauf dah 9 bulan!!Alhamdulillah..dah pandai mengemas dah anak ibu ni..tgklah aksi2 dia ni..hhuhuhuhu

"buku ni sepah,Rauf nak kena kemas,ni Ibu"

"Nak mop lantai pulaklah.."
 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise