Wednesday, September 22, 2010

Senyuman Puteraku,Amirul Rauf

Posted by rabiahroslan at 1:41 PM 0 comments





gembira hati ini bila tgk senyuman anak kita,kan?InsyaAllah anak ini akan membesar dengan sihat,menjadi seorg yang mempunyai sifat2 hamba Allah yg dikasihi dan seorang ank yg taat dan ingat pada ibu bapa.AMINN.

Friday, September 17, 2010

Raya Aidilfitri 2010

Posted by rabiahroslan at 9:15 PM 0 comments

Haishhh..lamanya tak update blog pertama ku ini...huhhuhu..Raya tahun 2010 ni adalah tahun pertama kami beraya sebagai parents n bertiga bersama putera pertama kami,Amirul Rauf.

Hari pertama kami,kami beraya di putrajaya..so,takdelah Rabiah amik cuti b4 raya..save sket cuti rehat daku..bleh simpan utk tahun depan,g holiday.ok,sambung balik..Raya pertama mak n opah masak rendang itik,nasi dagang..kami ni orang kelantan,tapi bermaustautin di KL ni,,dah lebih 10 tahun kami kat negeri orang sebab mak kerja kat Seremban,Putrajaya.

Raya pertama di Kelantan with my big big family...

Purple theme kat Putrajaya...
Raya pertama jugak kami balik Kelantan,naik flight jam 3.50pm..itu pun semput2 nk tutup dah masa time checkin..tapi yg bengangnya delay dalam flight sampai 4.40pm sbb tunggung caterer diorg..GRRRRR...

Tapi yg tak best,esok harinya Rabiah sakit mata n Rauf demam panas!!!!waAAAA..tak beraya jugak kami..huhuuhuuuuuuuuuu

Di Kelantan..Rauf n Ibu tak sihat..tgk mata kiri Rabiah yg merah..Rauf demam pun possing jugak..huhuuhu

Bapa mertua n Mak mertua daku bersama cucunya..

Rauf tgk ibu.."peliknya ibu pakai spect dalam umah"
 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise