Tuesday, December 14, 2010

blender rosak...

Posted by rabiahroslan at 12:02 AM


Alahai,blender ku rosak masa ngah gigih menyediakan bubur untuk Amirul Rauf...huhuhu..Blender PENSONIC ni dah berkhidmat lebih kurang setahun 6 bulan..dah sampai masa lah..sebab dah habis warranty nyer..Blender ni hadiah for our wedding dari kawan baikku sejak skolah rendah lagi, iaitu Nuriza Muhammad..



ni la blender yang dah rosak tu..motor dia yang rosak..so the rest pun takleh guna dah..patut ke dibuang???




so, Rabiah pun beli yang baru..jenama Cornell..RM69 kat jusco..ngan promotion..beli jelah..murah pun murah..brand nye tak kurang ok..harap sempat lagi guna lagi setahun setengah.Amin

Amirul Rauf sempat menempek masa Rabiah nk ambik gambo..alahai anak Ibu.......

2 comments:

IbuAimy on January 6, 2011 at 6:23 PM said...

hai...

dah tiba masa nya....nak x nk trpaksa la...demi baby amirul rauf..nnt x mkn bubur plk dia..ksian...

fizanur on January 29, 2011 at 9:35 PM said...

singgah sini. salam ukhuwah

Testimoni - Susu banyak macam dalam pantang!

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise