Thursday, June 17, 2010

cloth diapers

Posted by rabiahroslan at 12:41 AM



salam perkenalan kepada kawan2 sumer..ni first time nk berblogging ni..kalau ader salah,tolong-tolong tegur ye..
arini rabiah nk citer pasal kegilaan rabiah sejak akhir2 ni..cloth diapers.actually rabiah sgt2 menyokong penggunaan CD ni..naper?sbb CD ni lebih jimat,lebih sihat,n paling penting environmental friendly..
baby chubbyku,amirul rauf skang dah ader lebih dari 20 Cd dah..antara brand yang ader untuk kegunaan rauf aderlah:
1) Coolababy -ader 15CD sumernya..beli sbb CD ni paling murah di pasaran n yang bagus daya serapannya (kalau di kira dengan harganya,mmg berbaloi baloi)
2)lunatots - ader satu jer..tak berapa nk gemar sgt brand ni sbb selalu leaking..xtau naper..dah stripping dah,but still leaking..huhuhu
3)autumnz - ader minky n plain punyer..campur2 sumer ader 5 helai CD.snap button + velcro..yang velcro xberapa gemar sbb wing dia agak pendek..tapi minky autumnz sgt bestttt.xpernah leaking
4)earthbaby - best..dianyer diapers cover or PUL nya lain sket kainnya..ader yg mcm kain jeans gitu..rauf pernah pakai sampai 6 jam utk 1 insert n x leaking langsung.WAAHHH..suka,suka.tapi bulky sket.hehhe
5)Grobaby - CD paling mahal antara byk2 yang rabiah pernah beli utk rauf setakat ni..mmg sgt2 bagus kualitinya..almaklumlah,US made n mahal.mmg best sgt2..
6)Gift From Heaven(GfH)- berbaloi beli CD nie..printed nya cantik n besarr..bleh pakai sampai baby 18kg gitu..daya serapan pun best..

so,itu sajelah koleksi CD Rauf setakat ni..tapi baru tadi rabiah order Cd Blueberry Minky 2 helai utk rauf from Lil Danzel..tak sabar nk pakai..mmg lawaa sgt2 printed dia.nnt dah pakaikan rauf,rabiah bagi testinya n upload gambar sekali..tapi utk sekarang,enjoy lah gambar2 rauf pakai CD2 nya yup..hehehhe

2 comments:

halimatun saadiah on June 17, 2010 at 1:37 AM said...

banyaknya collection CD..bagus2..sy pun memang guna CD utk anak..jimatttt sangattt

rabiahroslan on June 17, 2010 at 7:48 PM said...

salam..byk jugak..suka sgt ngan CD ni..jonm kita sama2 selamatkan bumi n selamatkan wang kita.dan paling penting,anak kita sihat..

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise