Wednesday, May 18, 2011

Fluffymails

Posted by rabiahroslan at 9:55 AM
Ooooo...gembira rasanya...hehehe...CD2 ni dah lama dah sampai..almost 2 months tapi masih tak update pun kat blog..kenapa ek?sbb lebih byk update kat FB dari blog..so,arini saya nk curikkk tulang sket..mengupdate blog2 saya..hehehhehee


2 gambar dia tas adalah Limited Edition Itti Bitti All In One in beach Stripes...
what can i tell about this CD?cantek...n mahal..cost me RM100 include shipping to me...Lalalalla (muka tak bersalah..baju aku pun tak pernah mahal cam gini)
IB ni sgt sgt terkenal...i dont know why...hm....saya tak pernah lagi cube SIO dia,Sized dia D'lish...lagi ape lagi..nnt2lah....


2 Cd kat atas ni adalah custom made CD from babywombie..dijahit dengan kasih sayang oleh seorang doktor (Waaa..sempat tu dia jahit...dalam masa 7-10 hari tu)...so,i bought 1 fitted n 1 AI2...RM80 for AI2 dan RM70 for fitted...
what can i say about this dipes?very good in workmanship..sgt kreatif n a lot of choices for fabby prints..mau pengsan i...huhhu

0 comments:

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise