Thursday, July 1, 2010

bertambah lagi CD Rauf

Posted by rabiahroslan at 7:33 PM
Salam...hehehe...mmg CD yang comey tak dapat nk Rabiah elakkan dari membelinya..huuuu..skang ngah berjinak2 membeli CD brand oversea pulak(kopak lah abah Rauf)hm..bukan ape.lawa2 lah CD diorg ni...sgt mengiurkan...slurppppp...cedap.

terbaru yg terdapat dalam koleksi Rauf --> Blueberry Pocket Diaper.
ape yg best ttg CD ni?:
1)print nya yg chanteekkk
2)insert hemp + microfiber yang waaaallla...bleh wat pakai malam..x leaking langsung n tak tebal.
3)workship yg bagus,fit kat pehat rauf yang chubby
4)innernya soft suede,lembut kene kat muntut rauf yang gebu itu.hehehe


gambar di atas adalah Cd yang dikira terbaru jugaklah.dari atas, cushie tushie safari,rocky mountain, n bluberry.. CD2 Blue berry ni rabiah beli from Lil Danzel

Rocky Mountain n Cushie Tushie Rabiah beli dari My Cheecky Boo
Cushie Tushie ni best sgt2..takde snap button for size dia,tapi mmg bleh pakai from new born to L size..caman nk explain ek?hm,size s,m,l dia akan disizekan mengikut baby punya pinggang n kelangkangnya...nnt rabiah upload gambar Rauf possing pakai CD ni yer....

6 comments:

Imma on July 4, 2010 at 8:34 PM said...

wow...rabiah..mesti dah banyak koleksi CD rauf kan..taknak ker try CD dari blogshop imma puulak..hehehee...tp CD biasa je laa..maybe rabiah tak minat kut.. :-)
Anyway..comel kan klu baby pakai CD nih..

rabiahroslan on July 4, 2010 at 10:10 PM said...

salam imma...isk,bukan tak minat...tapi kbyakan yg imma jual rabiah dah try,,hehe..insyaAllah,one day...

Imma on July 7, 2010 at 11:49 AM said...

ok..in this short time akan ada CD dyanaMP..comel..ada jugak imma dah letak preorder kat blog kedai imma..klu rabiah minat..kasiktau laa erk..bole imma reservekan utk rabiah once CD tuh sampai yer... "-)
Thanks..

rabiahroslan on July 7, 2010 at 11:56 AM said...

salam imma..cd dyanamp pun rabiah ngah ushar nk menjual di opis..hehhee...pun ngah amik pre order kat opis..hehhe

mommy icha on July 7, 2010 at 4:12 PM said...

salam perkenalan.. hadha dah emel pasal suplemen tu td. nnt rabiah check emel ya!

wah! best nyer ber'cd'ing.. hadha pun tak lama lg akan mulakan.. inshaALLAH..skrg masih guna lampin pakai buang lg (^_^)

mommy icha on July 7, 2010 at 4:12 PM said...

kita follow awak.. exchange links sekali ekk? thx!

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise