Thursday, July 1, 2010

Rauf demam..

Posted by rabiahroslan at 7:10 PM

Salam...kesian Rauf.hari hari ke 5 Rauf demam..walaupun low fever(37.1 degree)tapi nilah first time Rauf demam setelah dilahirkan 4bulan di muka bumi Allah ini..sebelum ni,walaupun kene suntikan bulanan,Rauf tak pernah demam..mungkin sbb dia dah start dok nursery,..or my mak cakap,dia nk ringankan badan sebab nk meniarap(Rauf will be 4 months next Sunday -->4.7.2010)
Mmg Rabiah tak senang duduk..tdo lagi lah tak leh nk tdo...Rauf merengek je..kesian dia.Batuk ader,selsema pun ader..tapi alhamdulillah harini dah tak demam..cuma batuk n selsema..masa minum susu tadi dia mengamuk sbb susah bernafas(hidung tersumbat)...
Cian anak ibu demam..
wajah pas muntah susu..sempat lagik ibu ambik gambar(sbb muka dia kesian sgt2.huhuu)
ni gambar pagi tadi after bangun tdo..mata sepet seblah,kelakar pun ader


Rauf tdo kepenatan..(comey tak CD earthbaby Rauf?hehhehe.)sempat lagi ibu menggayakan Rauf walaupun demam..

0 comments:

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise