Sunday, April 10, 2011

again action pics of CDing

Posted by rabiahroslan at 9:10 PM
well,..Ibu Rauf mmg takde kerja lain selain dari mengambil gambar Rauf pakai cd..hikhikhik..nnt besar seksok Rauf tgk mesti dia malu2kan?hehehe....
Rauf In action with Babybeehind petite size L. cuttingnya trim dan cantek.tapi masih tak berani nk jadikan as night diapers...so..as for now,guna waktu siang sahaja..but macam nk let go this diaper since dah jarang sgt gune..hm.tapi sayang coz this is limited edition....




Rauf wearing Bagshot Row Bamboo..bought from Bonnie Wong a.k.a Wannie from My Cheeckyboo for Rm75 only..pun tak pernah pakai utk malam...hehhee...pun ngah pk2 mau let go....nnt2lah dulu....









gambar ni diambil utk Yellow Event for MCDP group kat FB...Rauf pakai erathbaby CD Tweety print..Cd ni sememangnya digunakan untuk kegunaan di nurseri sahaja...sume cd yg bawak ke nurseri adalah cd velcro sahaja..pengasuh kata senang nk pakaikan..so,ikutkanlah...hehhehee














Rauf with Grovia - print Nature..suka lah grovia..sbb lagi best dari grobaby..nnt next entrylah citer pasal grovia..hehhee













Rauf wearing cd Babywombie..custom made from dr Jamie..dia doktor tau!!!hehhehe...bz jadi doktor,tapi sempat jugak ambik custom cd,kan?hehhee...suka gak cd from Babywobie ni..nnt saya letak kat next entry for cd2 custom made yang saya beli....

ok,thats all for now..assalamualaikum n thanks for reading.

0 comments:

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise