Monday, April 11, 2011

mANDI MANDA di Lata Tembakah,Terengganu..Part 1

Posted by rabiahroslan at 9:58 PM
Assalamualaikum dan salam sejahtera...entry kali ni nk cerita tentang Rauf 1st waterfall visit dan Rauf's first mandi manda ...
Lata Tembakah is located in Terengganu...my hubby yang sgt2 beria nk pergi ke waterfall ni...date pergi ke waterfall ni rasanya2 dalam 14hb februari 2011 gitu..sbb masa tu kami balik kampung(kelantan)..so,ambil kesempatan bila balik kampung untuk bercanda bersama keluarga..

Jambatan Gantung ni..walaupun tak panjang sgt..tapi bagi yg gayat..bleh nangis gak..hehhehehe..tapi Alhamdulillah,selamat jugak kami pergi dan balik ke tempat yang dituju...








Amirul Rauf with his Tok Abah a.k.a my father In Law..sangat2 sayang kat cucu sulung dia..takleh marah sket....Rauf kalau nampak Tok Abah dia,dia tau nk g jalan jer.nampak Tok Abah je,dah pandai "ngatur"nk g jalan2...hehheheh







Cantik,kan?airnya...fuuhhh..sgt jernih.sejuk,nyaman..Syukur dan rasa sgt bertuah masih hidup di bumi Allah..

















Rauf budak baik,pandai..hehhe...mandi tak nagis pun.padahal ibu pun tak mandi..SEJUUKKK...yang mandi cuma Tok Abah,Abah n Rauf..ALL BOYS..hehhehe....Rauf tak "legob"(bogel) yer..dia pakai CD..hehehe...


Ok.,.to be continued...

0 comments:

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise