Thursday, May 24, 2012

Love Rain the korean Drama

Posted by rabiahroslan at 11:22 PM
Oh NO!!!..kembali meroyan tgk cite drama semula..dah lama dah tinggal citer2 korea sejak 5 tahun lepas..huhuhuhuhuh..ni semua bermula masa astro bagi tayangan free selama seminggu ari2...so,tertengok citer Love Rain ni..huhuhuhu..sgt best..
Ku tak tau sape pelakon dia..tapi heronya sgt chomelll n heroin dia cute,,kalau nak tau lebih lanjut, leh tgk FB page dia kat SINI ....

and i introduce u to the hero n heroin nya lahh....

Comel kan?macam gegirl pun ade hero ni..sib baik suara dia macho..tapi bile hero dia senyum..sgt chumelll

Heroinnya.. yang daku tau,dia ni penyanyi kumpulan girls generation..yeke kot nama kumpulan dia..daku tak tau sgt..

haaaaaaaaa...tgk hero dia senyum...comel kan?


 Nak tau citer dia kisah camna?ha..nntlah ku bg summary...Rauf ajak tido.hehhehe

0 comments:

Post a Comment

 

mychubbybabies Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise